pärnu

pärnu

maanantai 6. maaliskuuta 2017

Terkkuja Rukalta!

Täällä ollaan, talven ihmemaassa. Ladut ja rinteet on loistokunnossa ja lunta on metrikaupalla. Aion sivakoida viidessä päivässä ainakin sata kilometriä ja ulkoilla niin paljon kuin mahdollista. Töitäkin toki teen, mutta vähemmän kuin normiviikkona.


Tänäkin aamuna tein ensin puhelinhaastattelun ja lähdin sitten hiihtämään. Simo hiihteli oman lenkkinsä jo aiemmin ja lähti sitten lasten kanssa rinteeseen. Iltapäivällä aurinkokin paistoi jo täydeltä terältä.


Lenkin jälkeen tein toisen puhelinhaastattelun ja tsekkasin sähköpostit. Sitten virkistävät päikkärit ja illalla Meten kanssa punttisalille. Minä jumppailin painojen kanssa ja Mette teki salilla omia voimistelusarjojaan ja lihaskuntoa. Jumppailun jälkeen tultiin kaupan kautta tänne mökille ja suoraan saunan lauteille. Tällaisista lomapäivistä tykkään!


Huomenna Simo aikoo maastopyöräillä Oulanka-Juuma-erämaareitin. Toivottasti villieläimet pysyvät koloissaan. Minä hiihtelen oman lenkin lisäksi Miskan kanssa muurikkaletuille Lammintuvalle. Mette puolestaan menee laskettelemaan pikkuserkkunsa Kiiran kanssa. Kaikille mieluista tekemistä siis!

Mukavaa viikkoa kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti