pärnu

pärnu

torstai 17. marraskuuta 2016

Uusia liikkeitä!

Tänään Karismassa tapahtui paljon! Asiakasvirta liikkui odotetusti toisen kerroksen suuntaan, jossa avautui peräti kolme uutta liikettä.


Ruotsalainen Skopunkten avasi ovensa heti kymmeneltä. Skopunktenissa on laaja valikoima ajankohtaisia kenkiä hyvään hintaan. Tarjoukset ”Ota 3 maksa 2 – edullisin pari kaupan päälle” ja ”Ota 2 – edullisempi pari puoleen hintaan”, ovat aina voimassa. Miesten-, naisten- ja lastenkenkiä voi yhdistellä haluamallaan tavalla ja toki kaupasta voi ostaa vain yhdetkin kengät, jos toista itseä miellyttävää paria ei löydy.



Bongasin hyllyiltä heti ihania lasten talvikenkiä! Nuo valkoiset karvakengät tullaan aika todennäköisesti hakemaan Metelle.

Skopunktenin kanssa samalla kellon lyömällä avautui myös Goodwear, joka edustaa mm. kansainvälisesti tunnettua Tally Weijl-vaatemerkkiä. Tally Weijl -tuotemerkin koko valikoima on edustettuna yksinoikeudella Suomessa ainostaan Goodwearilla. Ensi silmäyksellä kaupasta pisti silmään myös kattava farkkuvalikoima. Käykäähän tutustumassa!


Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, Karisman toiseen kerrokseen avautui Audin pop up-myymälä. Seitsemän auton tyylikkäässä rivistössä on herkku jos toinenkin! Sporttinen A1-malli ja ärhäkän näköinen Q2 suorastaan vaativat päästä koeajolle. Jos Audi- tai ylipäätään autokuumetta pukkaa, niin mars kaupoille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti