pärnu

pärnu

perjantai 23. syyskuuta 2016

Vauvoja Karisman täydeltä

Karismassa oli tänään Baby Day. Pyörähdin iltapäivällä kaupassa ja pujottelin lukemattomien vaunujen välistä keskusaukiolle katsomaan, mitä kaikkea siellä tapahtui.

Vauvoja ja taaperoita oli liikkeelle äitiensä kanssa runsain mitoin. Heille oli tarjolla värikylpyjä, muskaria, kakun maistelua sekä tietoa mm. MLL:n, Perhe-Arten ja Mehiläisen palveluista lapsiperheille.



Etenkin yläkerrassa vesivärien keskellä istuskelleet vauvat näyttivät niin suloisilta, että niitä oli pakko pysähtyä ihastelemaan. Keskusaukion kupeessa oli myös hauska vaaleanpunainen maitobaari, johon oli jatkuvasti menijöitä.


Tiesittekö muuten, että Karismassa järkestetään äideille ja vauvoille joka keskiviikko jumppaa?

Ryhmät kokoontuvat keskiviikkoisin klo 10-10.45 Sinelliä vastapäätä olevassa leikkitilassa, Karisman ensimmäisessä kerroksessa. Parillisilla viikoilla on äiti-vauva-jumppaa ja parittomilla Bailamama Baby-jumppaa.

Jumpan kertamaksu on kolme euroa, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Ota mukaan oma jumppa-alusta ja mene jumppaamaan! Jumpat järjestetään yhteistyössä Harjulan Setlementin kanssa.

Uusia ihania kauppoja!

Karisman markkinointipäällikkö Anne kertoi kauppakeskukseen tulossa olevista uusista kaupoista, jotka saivat hymyn meikäläisenkin huulille.

Ensiksikin Hobby Hall avaa ovensa jo syyskuun lopussa. Meidän kodinkoneet alkavat vedellä kymmenen vuoden käytön jälkeen viimeisiään, joten on kiva, että uusia pääsee hankkimaan kivenheiton etäisyydeltä.

Karisman  muodin tarjonta laajenee entisestään, kun Vero Modan ovet avautuvat torstaina 13.10. Sieltä on monet lempparivaatteistani ostettu tähänkin asti.



Karisman vaatetarjontaa kasvattaa myös Goodwear, joka on suunnattu nuorekkaille ja trendikkäille naisille. Saa nähdä, istuvatko heidän valikoimansa kulmakiviksi mainitut farkut tälle neljääkymppiä lähentevälle daamille! Tally Weijl -tuotemerkin koko valikoima on edustettuna yksinoikeudella Suomessa ainostaan Goodwearilla.



Karisman syksyssä on luvassa myös monia upeita tapahtumia, mutta niistä Anne lupasi kertoa vasta lähempänä.

Pysykäähän kuulolla!



 ´


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti